Valpekurs

Hundekurs og hundetrening

Jeg tilbyr kurs og privatundervisning for trening av valper, unghunder og voksne hunder. Her kan du velge mellom kurs i lydighet/hverdagslydighet og konkurranselydighet i tillegg til ulike kurs for å aktivisere deg selv og hunden din.

Gjennom disse årene har jeg fått kunnskap om og erfaring med mange hunderaser. Selv har jeg hatt puddel, schæfer og flere rottweilere før jeg «konverterte» til ny rase. I dag bor jeg sammen med mannen min Tom og jakt-labradorene Carlsberg, Jägermeister og «Gullklumpen».

Jeg setter jevnlig opp nye kurs i Canis Hundeskole avdeling Østfold. Dette tilbudet er godt etablert med innendørs kursrom og utendørs fasiliteter med inngjerdet treningsplass. I tillegg disponerer jeg også skogsterreng. I noen av kursene har vi behov for å «flytte på oss» for å oppnå målet med treningen. I hvert enkelt tilfelle informerer jeg om dette i kursbeskrivelsen.

Kursene jeg tilbyr holdes i små grupper for optimalt utbytte. Treningen foregår hovedsakelig utendørs. 

Jeg er ikke bare opptatt av hvordan menneskets atferd påvirker hunden, men også hvordan hundens atferd påvirker eieren – på godt og vondt. 
Samspillet mellom hunden din og deg er en viktig faktor å være oppmerksom på for at samarbeidet skal fungere godt i det daglige. Derfor arbeider jeg kun med positive treningsmetoder, som er basert på nyere forskning for trening av hund. Jeg mener at hundetrening skal være en positiv opplevelse for både deg og hunden din! 

Jeg er en aktiv hundeeier, som hele tiden søker etter ny kunnskap. 
Selv om jeg er en kompetent hundetrener, har jeg i alle år prioritert å gå på kurs for å lære nye ferdigheter og få tilbakemelding på det arbeidet jeg gjør sammen med hundene mine. I tillegg er det mye å lære ved å observere andres hunder i arbeid. 

VELKOMMEN!

Dersom du ønsker mer informasjon om kurs – eller om du ønsker mer generell informasjon, ta gjerne kontakt med meg. 

Mob: 456 08 726,
kme@canis.no
Nesveien 320, 1514 Moss