Valpekurs

 

VELKOMMEN VALP 25.1-29.2.2024!

I løpet av seks uker har vi fullt fokus på den viktige treningen som skal danne grunnlag for at valpen din kan utvikle seg til en fornøyd og lydig hund.

På kurset legger vi vekt på å gi deg som eier kunnskap for å håndtere utfordringer som du kanskje ikke var helt forberedt på med en valp i huset. I tillegg får valpen nyttig miljø-trening i møte med andre valper.

På CANIS Hundeskole bruker vi kun positive treningsmetoder, som er basert på nyere forskning for trening av hund. Vi legger stor vekt på å utvikle et godt samarbeid mellom deg og valpen. Kurset gir en god innføring i grunnleggende øvelser som det forventes at hunden skal kunne mestre som voksen. Dette vil kunne gi deg og valpen gjensidig glede i mange år fremover.

Vi starter med litt teori før vi går i gang med den praktiske treningen, som i løpet av vår-sommer-høst-halvåret i hovedsak vil foregå utendørs om været tillater det. I løpet av vinterhalvåret holdes kurset inne i oppvarmet treningsrom. Under teoridelen er valpen med. Denne delen av kurset anser jeg som en viktig del av den sosiale treningen, der valpene blir vant med å kunne slappe av uten at den «må engasjere seg». Ta gjerne med et teppe som valpen kan ligge på og noe godt å tygge på, slik at den har noe å gjøre mens vi snakker sammen.

Kurskveldene varer en drøy time, inkl. små pauser for best mulig læring. Praksis og teori flettes sammen slik at både valp og eier får tid til å tilegne seg det vi gjennomgår av teori og praktiske oppgaver. I tillegg får dere hjemmelekser å trene på, som følges opp neste kurskveld. Min erfaring er at jevnlig trening mellom kurskveldene vil bidra til at dere får best mulig utbytte av kurset.

Kurset er åpent for valper fra 8-10 uker og oppover til 4 måneder og vi forsøker å tilpasse innhold og vanskelighetsgrad til den enkeltes ferdigheter og nivå.

Datoer: 25.1, 1.2, 8.2, 15.2, 22.2 og 29.2.2024

Tidspunkt: 18-19.15

CANIS-Instruktør og Hundeterapeut Karin Mohn Engebretsen. NKK instruktør trinn 1 og trinn 2 Bruks, samt tidligere hundefører i Norske Redningshunder.

Pris: 3000

Påmelding her: https://forms.office.com/r/wLLArZZSNh

Påmelding er økonomisk bindende. Se mer om kjøpsbetingelser her: https://www.canis-ostfold.no/kjopsbetingelser/

 

Dato 25-jan-2024

Tid 18:00–19:15

Deltakere Maks 4

Instruktør Karin Mohn Engebretsen

Pris kr 3 000

Påmelding > Trykk her

Sted CANIS Hundeskole avdeling Østfold, Nesveien 320, 1514 Moss

#Tag Valpekurs

Canis Karin Mohn Engebretsen