Problemadferd i møtesituasjoner – nivå 2

Nivå2-kurset er en praktisk oppfølging av kurset «Problematferd i møtesituasjoner – Nivå1» og bygger på den teoretiske og praktiske treningen som ble gjennomført på dette kurset.

Er du enda ikke kommet helt i mål med hvordan du opplever at hunden din reagerer i møtesituasjoner?

Hender det fortsatt at hunden din bjeffer på andre hunder eller mennesker i møtesituasjoner? Blir hunden din overentusiastisk i forventing om å få hilse på andre hunder eller mennesker på tur? Drar den i båndet og bjeffer? Kanskje kaster den seg frem – eller ser det ut som den synes situasjonen er ubehagelig ved å trekke seg unna?

Som vi har vært inne på tidligere, er atferds-modifiserende tiltak tidkrevende!

I dette kurset, fortsetter vi med mengdetrening for å gjøre deg og hunden tryggere i møtesituasjoner. I løpet av 4 treningsøkter arbeider vi videre med litt mer krevende møtesituasjoner og stiller litt høyere krav til hva du og hunden skal kunne mestre. Miljøet blir altså litt mer utfordrende, og du og hunden får litt mer å «bryne» dere på når det gjelder å anvende teorien i praksis.

Å utfordre deg og hunden i litt mer utfordrende miljø, vil bidra til at dere kommer nærmere det som ligner mer på hjemmesituasjonen der dere bor, noe som sannsynligvis vil oppleves som en enda mer «realistisk» treningssituasjon.

På kurset er det som tidligere maks 2-3 ekvipasjer per instruktør. Vi som instruktører følger deg fortsatt tett og gir deg individuell oppfølging i det arbeidet du gjør med hunden din.  Det innebærer at treningen blir mest mulig effektiv og at du får mulighet til å lære mer ved å observere de andre kursdeltakerne i arbeid med sin hund.

Dato: 7.5, 14.5, 21.5 og 28.5.2024

Tidspunkt: 18-20

CANIS-Instruktør og Hundeterapeut Karin Mohn Engebretsen. NKK instruktør trinn 1 og trinn 2 Bruks, samt tidligere hundefører i Norske Redningshunder.

Påmelding er økonomisk bindende. Se mer om kjøpsbetingelser her: https://www.canis-ostfold.no/kjopsbetingelser/

Dato 07-mai-2024

Tid 18:00–20:00

Deltakere Maks 6

Instruktør Karin Mohn Engebretsen

Pris kr 3 000

Påmelding > Trykk her

Sted CANIS Hundeskole avdeling Østfold, Nesveien 320, 1514 Moss

#Tag Problemadferd

Canis Karin Mohn Engebretsen