Brukslydighet

Brukslydighet

VELKOMMEN TIL KURS I BRUKSLYDIGHET!

 

Kurset er rettet mot ekvipasjer som ønsker å konkurrere i øvelsene som inngår i programmet til Norsk Brukshundsports Forbund, men du er velkommen til å delta selv om du ikke har planer om å konkurrere.

Det er bra om du og hunden har ferdigheter tilsvarende godkjent bronsemerke i lydighet, men det er ikke en forutsetning for å delta på kurset. Øvelsene i dette kurset vil tilpasses innhold og vanskelighetsgrad til den enkeltes ferdigheter og nivå. I løpet av kurset arbeider vi med øvelsene i kl. D/C (nybegynner).

 

Målet med kurset er å bidra til at du blir en bedre hundetrener og at du skal ha det gøy med hunden din når du trener. Når dere har det gøy sammen og lykkes, bidrar det til å styrke samarbeidet og relasjonen du og hunden din har til hverandre.

 

Gjennom seks uker fokuserer vi på innlæring og presisjon i gjennomføringen av øvelsene. Stikkord her er å sette riktige kriterier på rett nivå i forhold til hundens ferdigheter, rett «timing» for å forsterke den atferden du ønsker at hunden skal utføre, presis belønning, samt å opprettholde høy motivasjon under arbeidet med øvelsen og gjennom programmet i sin helhet.

 

CANIS-Instruktør og Hundeterapeut Karin Mohn Engebretsen. NKK instruktør trinn 1 og trinn 2 Bruks, samt tidligere hundefører i Norske Redningshunder.

 

Påmelding er økonomisk bindende. Se mer om kjøpsbetingelser her: https://www.hundeterapeuten.no/kjopsbetingelser/

Dato Blir satt opp senere

Deltakere Maks 4-6

Instruktør Karin Mohn Engebretsen

Sted CANIS Hundeskole avdeling Østfold, Nesveien 320, 1514 Moss

#Tag Brukslydighet

Canis Karin Mohn Engebretsen