Hverdagslydighet og miljø

Hverdagslydighet og miljø

 

 Overgangen fra valp til unghund byr på mange gleder, men kan også by på mange nye utfordringer!

I denne perioden starter kjønnsmodningen og valpen din er plutselig i ferd med å bli mer opptatt av spennende «duft-flekker» og andre hunder enn av deg. I denne perioden kan det være vanskelig å opprettholde motivasjonen til å trene på de grunnleggende øvelsene som du følte at dere mestret på valpekurset.

Målsettingen med dette kurset er å gi deg inspirasjon og motivasjon i den videre treningen av hunden din. I løpet av seks uker har vi fullt fokus på å gi deg som eier kunnskap for å håndtere unghund-perioden. I tillegg får hunden med seg miljøtrening der de andre kursdeltakerne kan sees på som «forstyrrelser» i treningssituasjonen.

I løpet av kurset arbeider vi videre med de grunnleggende øvelsene; bl.a. innkalling, ro, gå pent i bånd, kontakt, sitt og bli og dekk og bli. Om noen ønsker å fokusere mer i retning av lydighetsøvelser, er det også en anledning for det.

På våre kurs bruker vi kun positive treningsmetoder, som er basert på nyere forskning for trening av hund. I tillegg til å trene på nye ferdigheter, er det lagt inn teori i løpet av hver kurskveld. Teorien holdes innendørs/under tak med mulighet for å trene ro på teppet for hundene. Dere får også hjemmelekser, som følges opp neste kurskveld. Dette vil bidra til at dere får best mulig utbytte av kurset.

Kurset er rettet mot hunder fra ca. 5 mnd. og oppover. Både dere som har gått kurs før og dere som ikke har vært på tidligere kurs, er velkommen til å delta! I opplæringen tar vi utgangspunkt i hundens nivå. Det vil si at øvelsene tilpasses den enkelte hund og eier, slik at om du ikke har deltatt på tidligere kurs, vil du likevel ha godt utbytte av dette kurset.

Kurset har få deltakere, slik at hver deltaker skal få størst mulig utbytte av treningen.

Dato: 26.3, 2.4, 9.4, 16.4, 23.4 og 30.4.2024

CANIS-Instruktør og Hundeterapeut Karin Mohn Engebretsen. NKK instruktør trinn 1 og trinn 2 Bruks, samt tidligere hundefører i Norske Redningshunder.

Påmelding er økonomisk bindende. Se mer om kjøpsbetingelser her: https://www.canis-ostfold.no/kjopsbetingelser/

Dato 26-mar-2024

Tid 18:00–19:15

Deltakere Maks 4-6

Instruktør Karin Mohn Engebretsen

Pris kr 2 500

Påmelding > Trykk her

Sted CANIS Hundeskole avdeling Østfold, Nesveien 320, 1514 Moss

#Tag Hverdagslydighet

Canis Karin Mohn Engebretsen