Valpekurs for fuglehunder!

Dette kurset er rettet mot deg som har en fuglehund-valp og som er interessert i å lære mer om belønningsbasert trening.

Kanskje har du skaffet deg valpen med tanke på at du skal bruke den på jakt eller i konkurranser? Men, uansett om du tenker å bruke hunden din på jakt eller om du ønsker å aktivisere den med oppgaver den er avlet for, legger vi opp treningen etter den enkeltes behov og ferdigheter.

På CANIS Hundeskole bruker vi kun positive treningsmetoder, som er basert på nyere forskning for trening av hund.

 

I løpet av 6 uker, setter vi fullt fokus på grunnferdigheter, som du trenger for å komme i gang med treningen av enkle jaktøvelser. I apporterings-arbeidet er det å kunne veksle mellom ro og aktivitet av vesentlig betydning. Valpen er til stede under hele kurskvelden. Dette anser jeg som en viktig del av den sosiale treningen, der valpene blir vant til å kunne finne roen og slappe av. Ta gjerne med et teppe som valpen kan ligge på og noe godt å tygge på, slik at den har noe å gjøre mens vi snakker sammen.

 

I løpet av vinterhalvåret holdes kurset inne i oppvarmet kursrom, med mulighet for praktisk trening utendørs om været tillater det. Kurskveldene varer en drøy time, inkl. små pauser for best mulig læring. Praksis og teori flettes sammen slik at du får best mulig utbytte av kurset. I tillegg får du hjemmelekser å trene på, som følges opp neste kurskveld.

Kurset er åpent for valper fra ca. 10 uker og oppover til 5 måneder.

Dato: 20.2, 27.2, 5.3, 12.3, 19.3 og 25.3.2024 OBS! SISTE KURSDAG ER EN MANDAG

CANIS-Instruktør og Hundeterapeut Karin Mohn Engebretsen. NKK instruktør trinn 1 og trinn 2 Bruks, samt tidligere hundefører i Norske Redningshunder.

Påmelding er økonomisk bindende. Se mer om kjøpsbetingelser her: https://www.hundeterapeuten.no/kjopsbetingelser/

 

Dato 20-feb-2024

Tid 18:00–19:15

Deltakere Maks 4

Instruktør Karin Mohn Engebretsen

Pris kr 3 000

Påmelding > Trykk her

Sted CANIS Hundeskole avdeling Østfold, Nesveien 320, 1514 Moss

#Tag Retriverarbeid og Valpekurs

Canis Karin Mohn Engebretsen