Hundetrenerkurs

Ønsker du å ta trenerferdighetene dine til et høyere nivå? I løpet av dette kurset, får du kunnskapen du trenger for å bli en kompetent hundetrener.

Jeg er en aktiv hundeeier, som hele tiden søker etter ny kunnskap. 
Selv om jeg er en kompetent hundetrener, har jeg i alle år prioritert å gå på kurs for å lære nye ferdigheter og få tilbakemelding på det arbeidet jeg gjør sammen med hundene mine. I tillegg er det mye å lære ved å observere andres hunder i arbeid.  

Uansett om du skal trene egen hund eller har ambisjoner om en videre utdanning innen hundefaget, gir Canis-Trener-kurset deg en solid kunnskaps-plattform å bygge videre på. I løpet av kurset, som går over ett «skole-år», lover jeg å gi deg verdifull kunnskap om teorien bak belønningsbasert trening av hund. Med på kjøpet får du veiledning og oppfølging på den praktiske treningen av egen hund, og ikke minst et hyggelig felleskap med de øvrige kursdeltakerne. 

Dette er hva tidligere kursdeltakere sier om kurset: 

«Karin er en utrolig dyktig og kunnskapsrik instruktør. Gjennom klikker-Trener-kurset har jeg fått en mye større forståelse for hundene mine, og samarbeidet vi har fått er uvurderlig. Jeg sitter igjen med en stor verktøykasse av kunnskap, og jeg er trygg i rollen min som klikker-Trener. Gjennom treningene i kurset og øving mot eksamen har også hundene mine fått hver sin verktøykasse med ferdigheter, og med dette i bunn kan de egentlig lære hva som helst. Hver gang jeg tar frem klikkeren blir begge hundene mine hoppende glade; man kan tydelig se at de elsker å trene på denne måten og ønsker det.

Eksempel; ber jeg hunden min gå ned i dekk, så blir han liggende til han får beskjed om noe annet. Han vet at det er null konsekvenser hvis han reiser seg opp, likevel blir han liggende. Dette er trent inn utelukkende med klikker-metoden. Metoden er også uvurdelig når det kommer til vanskeligere atferd hos hund; den ene hunden min har hatt store utfordringer med håndtering, men med klikker-metoden har vi faktisk kommet dit at han kan kose seg med børsting og klipping.
Vil absolutt anbefale kurset, uansett forkunnskaper du har».