Om Karin

Om Karin

Dr. Karin Mohn Engebretsen, PhD, MSc, BSc

ATFERDSKONSULENT OG CANIS-INSTRUKTØRNKK INSTRUKTØR TRINN 1 OG TRINN 2-BRUKS OG TIDLIGERE HUNDEFØRER I NORSKE REDNINGSHUNDER

Jeg er opptatt av relasjonen og samspillet mellom mennesker og dyr. I tillegg til arbeidet mitt som psykoterapeut, har jeg også jobbet med atferdsproblematikk hos hunder og sett hvordan dette påvirker hele familier. 

Jeg er utdannet atferds-konsulent ved Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet (NMBU).

Utdannelsen gir formell kompetanse til å forstå ulike typer problemstillinger relatert til atferd, samt å finne løsninger på disse. Som veileder er det viktig for meg å bidra til å utvikle en god relasjon mellom to- og firebente.

Her spiller kunnskap om mentalitet en viktig rolle, i tillegg til forståelsen av hva som påvirker atferd positivt eller negativt. Ikke to individer er helt like, derfor er viktig å tilpasse håndtering og trening til det enkelte individet. 

VELKOMMEN!

Dersom du ønsker mer informasjon om kurs – eller om du ønsker mer generell informasjon, ta gjerne kontakt med meg. 

Mob: 456 08 726,
kme@canis.no
Nesveien 320, 1514 Moss